Klubbinfo våren 2020

Klubb info våren 2020 

Hej på er! 

Ja som alla har förstått så råder det en pandemi och som gör att det är restriktioner på hur vi ska sköta oss. 

Vi har under våren startat upp banan med att ha träningar och då har vi lagt till att man ska boka tid för träning detta är bara för att vi ska hålla oss till de bestämmelserna med att inte få vara mer än 50st på banan samtidigt. Detta fungerar jättebra och dem som är tränings ansvariga har hittills sköt detta bra. Många hör av sej att dem vill träna vilket är bra att ni håller igång både bilar och era mekaniker. 

Vi startade ett junior projekt under våren med 3st tjejer och 3st killar som håller på att bygga en lotteri bil för folkrace, dem är jätteduktiga och med att vi gjorde detta så har vi fått jättebra hjälp med att det har kommit in sponsring på alla delar som vi behöver för detta bygge. 

Vi blev tvungna att flytta på 3st tävlingar under årets första halvår och det var Rallycross och Folkrace under maj månad och även Rally Edane som vi skulle ha kört den 13 juni denna tävling blev flyttad till 26 september Rallycross och Folkrace återkommer vi med nytt datum när det är dags för tävling. 

I april månad hade vi besök av lilla sportspegeln som kom och gjorde ett reportage med Tyra Bjerge och pappa Morgan Bjerge tog emot dem. Det blev intervjuer och filmning som kommer att presenteras innan sommaren så håll utkik om detta.  

Jag tillägger att vi håller på med att ta fram medlemskorten och få ut dem så fort vi kan. Det har blivit en stor kostnad att skicka ut till alla nu när det inte sker någon inkomst för tävlingar nu när vi inte får göra några tävlingar detta måste ni ha förståelse för. Många kommer att få sina kort när dem tränar uppe på banan. 

Vi har en medlem i klubben som fyller 80 år och detta måste vi uppvakta honom. Uno är en aktiv medlem som håller på med det mesta som att snickra på banan samt när det blir tävlingar så sköter han och sitt gäng kiosken i dungen så nu så säger vi alla medlemmar i Mk Team Westom ett stort grattis på dej Uno och ha en fin dag nu när du fyller år. 

Vid pennan Anders Gustavsson / ordförande