Här kommer lite info om vad som fortgår just nu i MK Team Westom.
 
Som vi alla vet råder det en global pandemi p.g.a Covid-19.
Covid-19 har drabbat oss i MK Team Westom extra hårt p.g.a Västra Bilsportförbundet inte tillät oss att anordna alla våra tävlingar och annan verksamhet som det var tänkt.
 
Vi har trots allt detta genomfört både Superfinalen i RallyX/Rallycross SM samt Crosskart SM. Dock har vi ej kunnat genomföra våra två folkracetävlingar samt Rally Edane. Vi har gjort allt för att hålla nere våra kostnader under tiden och strypt alla våra investeringar. Detta p.g.a stora intäktstapp.
 
Det positiva är att vi även redan nu har klart med Superfinalen i RallyX/Rallycross SM 2021. 2022 blir även Rally Edane uppgraderat till en SM-tävling och kommer då gå under namnet Rally Arvika.
 
Under verksamhetsåret 2021 kommer vi ej arrangera crosskart då vi saknar sektionsansvarig för detta.
 
Inom kort kommer inbetalningskort för medlemsavgiften skickas ut. Vi kommer även öppna upp möjligheten att swisha ett valfritt bidrag till föreningen för vår överlevnad, då vi inte vet när vi får arrangera tävlingar igen.
Vi kommer även att börja sälja MK Team Westom produkter i en webshop som vi hoppas också ska ge oss ett välkommet bidrag till kassan.
 
Anders Gutavsson har meddelat att han ej ställer upp till omval på ordförandeposten, då han vill lägga all sin tid i föreningen på Rally Arvika som tar mycket tid i anspråk. Valberedningen arbetar med förslag på ny ordförande.
 
Nu hoppas vi att Covid-19 vaccinationerna tar fart så vi får ha verksamhet på Westombanan så snart tjälen lagt sig och gruset torkat upp.
 
Till sist vill vi önska alla er en god fortsättning på det nya året!
 
Med vänliga hälsningar,
Styrelsen
MK Team Westom