🌟Vi välkomnade alla medlemmar

🌟Hur har året varit? Feedback från tävlingar:

Vi har genomfört två tävlingar i år. Rallycross SM och Folkrace Conny Memorial.

Rallycross: Bra genomförande, blev en bra tävling. För dålig kommunikation i klubben, det måste bli bättre. Dåligt ljud på området.

Folkrace: Dåligt ljud, annars en super bra tävling.

Har ni någon feedback från tävlingarna som ni skulle vilja dela med er om hur vi kan bli bättre eller hur vi var bra. Skriv gärna till tyra.bjerge@gmail.com eller 0767613286

🌟Ljudet på anläggningar har vi tagit tag och de kommer vi arbeta med under vintern och är en stor prioritering innan nästa tävling.

🌟Medlemsavgifter

Det är många medlemmar som inte har betalat in medlemsavgiften och vi behöver ha in de pengar vi kan få. Det är även en försäkringsfråga, för tränar man utan att ha betalt medlemsavgiften gäller inga försäkringar om något skulle hända. Därför kommer vi sätta ut ett datum i början av 2022 som man måste senast ha betalat medlemsavgiften för 2022. Om man inte betalar medlemsavgiften innan detta datum kommer vi nolla er från LOTS och då får man inte ut sin licens förens man betalar medlemsavgiften. Även de medlemmar som inte är förare kommer kontrolleras att ni betalar. Vi har i förslag på att börja skicka ut brev om att medlemsavgiften ska betalas.

🌟Önskemål om utbildningar

Vi kommer ha c-licensutbildning till våren och även kombinera förarlicens för folkrace och tävlingsledning c. Vi återkommer med datum på det nya året.

🌟Valberedning och styrelse

Vi behöver ha en valberedning och en ny styrelse. Känner du någon som passar eller att du själv känner dig villig att vara med att hjälpa till eller att du vill veta vad de innebär så maila louice.westom@outlook.com

🌟Ritz var en stor och bra lokal att ha medlemsmöte i, ska vi fortsätta vara där eller finns de någon annan bra lokal? Kom med tips!

🌟Årsmöte och årsfest

Vi tar de på två olika dagar, årsmötet blir senare pga av att all redovisning ska bli klart.

Årsfest 29 Januari 19:00 på hotellet

Årsmöte 3 Mars en torsdag. Vi kollar på lokaler, eventuellt A-Salen på Ritz.

🌟Dålig teckning på banan

Något har hänt, under tävlingarna har det fungerat super dåligt. Svårt att ringa och exempel swisha. Detta kommer att åter gärdas, och masten kommer uppdateras under vintern. Vi tog upp om de inte går att använda wi-fi under tävlingarna då de är uppsatt så de ska nå hela depån.

🌟Närvarolistor

Vi ska börja med att alltid skriva närvarolistor på tävlingar, träningar och mötet. Detta är bra för att vi får då stöd från LOTS.

🌟Tävlingar 2022

Rally SM 10-11/6

Vi har sökt tillstånd för Folkrace, Rallycross och Crosskart men då de finns dåligt med folk som ställer upp och anordnar en tävling vet vi inte hur tävlingarna kommer se ut.

Det kommer bli Folkrace tävling på westom under 2022.

Vi tog även fram att ha en klubbtävling.

Vi tackar för ett super bra möte, jätte bra prat. Vi avslutar med glögg och advents fika.

Glad första advent❄️