Sammanfattning av Ă„rets sista medlemsmöte Ă„r 2021😃

🌟Vi vĂ€lkomnade alla medlemmar

🌟Hur har Ă„ret varit? Feedback frĂ„n tĂ€vlingar:

Vi har genomfört tvÄ tÀvlingar i Är. Rallycross SM och Folkrace Conny Memorial.

Rallycross: Bra genomförande, blev en bra tÀvling. För dÄlig kommunikation i klubben, det mÄste bli bÀttre. DÄligt ljud pÄ omrÄdet.

Folkrace: DÄligt ljud, annars en super bra tÀvling.

Har ni nÄgon feedback frÄn tÀvlingarna som ni skulle vilja dela med er om hur vi kan bli bÀttre eller hur vi var bra. Skriv gÀrna till tyra.bjerge@gmail.com eller 0767613286

🌟Ljudet pĂ„ anlĂ€ggningar har vi tagit tag och de kommer vi arbeta med under vintern och Ă€r en stor prioritering innan nĂ€sta tĂ€vling.

🌟Medlemsavgifter

Det Ă€r mĂ„nga medlemmar som inte har betalat in medlemsavgiften och vi behöver ha in de pengar vi kan fĂ„. Det Ă€r Ă€ven en försĂ€kringsfrĂ„ga, för trĂ€nar man utan att ha betalt medlemsavgiften gĂ€ller inga försĂ€kringar om nĂ„got skulle hĂ€nda. DĂ€rför kommer vi sĂ€tta ut ett datum i början av 2022 som man mĂ„ste senast ha betalat medlemsavgiften för 2022. Om man inte betalar medlemsavgiften innan detta datum kommer vi nolla er frĂ„n LOTS och dĂ„ fĂ„r man inte ut sin licens förens man betalar medlemsavgiften. Även de medlemmar som inte Ă€r förare kommer kontrolleras att ni betalar. Vi har i förslag pĂ„ att börja skicka ut brev om att medlemsavgiften ska betalas.

🌟ÖnskemĂ„l om utbildningar

Vi kommer ha c-licensutbildning till vÄren och Àven kombinera förarlicens för folkrace och tÀvlingsledning c. Vi Äterkommer med datum pÄ det nya Äret.

🌟Valberedning och styrelse

Vi behöver ha en valberedning och en ny styrelse. KÀnner du nÄgon som passar eller att du sjÀlv kÀnner dig villig att vara med att hjÀlpa till eller att du vill veta vad de innebÀr sÄ maila louice.westom@outlook.com

🌟Ritz var en stor och bra lokal att ha medlemsmöte i, ska vi fortsĂ€tta vara dĂ€r eller finns de nĂ„gon annan bra lokal? Kom med tips!

🌟Årsmöte och Ă„rsfest

Vi tar de pÄ tvÄ olika dagar, Ärsmötet blir senare pga av att all redovisning ska bli klart.

Årsfest 29 Januari 19:00 pĂ„ hotellet

Årsmöte 3 Mars en torsdag. Vi kollar pĂ„ lokaler, eventuellt A-Salen pĂ„ Ritz.

🌟DĂ„lig teckning pĂ„ banan

NÄgot har hÀnt, under tÀvlingarna har det fungerat super dÄligt. SvÄrt att ringa och exempel swisha. Detta kommer att Äter gÀrdas, och masten kommer uppdateras under vintern. Vi tog upp om de inte gÄr att anvÀnda wi-fi under tÀvlingarna dÄ de Àr uppsatt sÄ de ska nÄ hela depÄn.

🌟NĂ€rvarolistor

Vi ska börja med att alltid skriva nÀrvarolistor pÄ tÀvlingar, trÀningar och mötet. Detta Àr bra för att vi fÄr dÄ stöd frÄn LOTS.

🌟TĂ€vlingar 2022

Rally SM 10-11/6

Vi har sökt tillstÄnd för Folkrace, Rallycross och Crosskart men dÄ de finns dÄligt med folk som stÀller upp och anordnar en tÀvling vet vi inte hur tÀvlingarna kommer se ut.

Det kommer bli Folkrace tÀvling pÄ westom under 2022.

Vi tog Àven fram att ha en klubbtÀvling.

Vi tackar för ett super bra möte, jÀtte bra prat. Vi avslutar med glögg och advents fika.

Glad första advent❄